Angelska sporočila

Resnica je dragocena, zelo dragocena

Skozi prihajam jaz, Metatron. Ne pozabite, da ste božanska bitja, polna ljubezni in luči. Naj vas sonce nosi vedno okoli prostora neskončne ljubezni. Bodite vedno ponižni in prizanesljivi do svojih sovražnikov, kajti tudi njih je božje kraljestvo prav tako, kot je vaše.

Preberi več

Sporočilo Nadangela Mihaela o energijah za januar 2009

Semena resnice in luči: Prebujanje v Novo Zemljo in življenje kot Mojstra luči

Ljubljeni delavci za svetlobo (Lightworkers) in Mojstri luči, začeli ste še eno leto na vašem ljubljenem planetu Zemlja. V tem času se zdi, da se soočate z mnogimi izzivi, ko se premikate naprej v novo zavest Zemlje.

Ljubljeni, zbujeni ste, in sedaj je čas, da vidite te izzive kot blagoslove, ko so »semena resnice in luči« manifestirana v vaših življenjih, in ste vi usposobljeni, da živite kot Mojstri luči in soustvarjate vaša lastna življenja skozi božanske blagoslove kristusove zavesti. Vi ste zares začeli živeti kot Mojstri luči v hitro tansformirajoči pet-dimenzionalni Novi Zemlji (Fifth-dimensional New Earth).

Preberi več

Bog vas vodi, da prispevate skozi radost

Naši dragi prijatelji, mi vas ljubimo zelo.


Bog vas vodi moji dragi, da izrazite talente in darove, ki jih imate v tem svetu s tem, da prispevate skozi radost. Ni vam namenjeno, da bi bili sužnji garanja. Namenjeno vam je, da živite navdihujoča življenja. Pogreznite se v to kar vas navdihuje moji dragi in tam boste našli pot do najbolj radostnega življenja.