Jezus Kristus

Bog je tako zelo ljubil Svet, da je dal svojega edinega Sina, da kdorkoli verjame v njega, ne bi smel propadati temveč imeti večno življenje.

- Jezus Kristus

In vedite, da sem z vami vedno; da, do konca časa.

- Jezus Kristus

Če ljubite te, ki ljubijo vas, na kakšen način te to dela boljšega? Saj tudi grešniki ljubijo te, ki ljubijo njih. In če delaš dobro tem, ki delajo dobro tebi, na kakšen način te to dela boljšega? Saj celo grešniki počnejo isto.

- Jezus Kristus

Naj ne bodo vaša srca obremenjena s težavami. Verjamite v Boga.

- Jezus Kristus

Ne bodite zaskrbljeni glede jutri, saj bo jutri zaskrbljeno samo zase. Naj bodo težave dneva semega dovolj za dan.

- Jezus Kristus

Ljubite drug drugega. Kakor sem sam ljubil vas, tako morate ljubiti drug drugega.

- Jezus Kristus

Torej vam pravim, prosite in dano vam bo; iščite in našli boste; trkajte in vrata se vam bodo odprla.

- Jezus Kristus

Ko kažeš z enim prstom na drugega, kažejo trije nazaj. Kdo torej koga obtožuje?

- Jezus Kristus

Če želiš biti popoln, pojdi, prodaj svojo lastnino in jo daj ubogim, in imel boš zaklad v nebesih.

- Jezus Kristus

 

Resnica je, da ste božanska bitja. Vaše misli so ustvarjalci, stvarniki resnice. Zelo je pomembno, da se izrazite; zelo je pomembno, da se izrazite v celoti z vsem kar čutite, kajti le tako v celoti ustvarjate in ste popolni in absolutni stvarnik.  Ko pa se po drugi strani zadržujete v svoji kreaciji tistega kar nastaja, pa je temu primeren tudi rezultat. Z drugimi besedami; vaše kreacije niso popolnoma vaše, čeprav se na prvi pogled to zdi tako.

Preberi več

Ni zdrav tisti, ki potrebuje zdravnika, temveč bolan. Nisem prišel, da bi pravične, temveč grešnike, da se pokesajo.

- Jezus Kristus

 

Vse je res, vse je resnica. Jaz sem Jezus Kristus. Karkoli se vam dogaja v življenju, se vam dogaja z namenom. Vsaka pot vas vodi k skušnjavi in hkrati k resnici. V vsem izobilju, ki je na razpolago je največje obilje, ki ga lahko poseduje človek, ravno resnica, kajti resnica je tista, ki vas bo osvobodila vsega trpljenja, vse čustvene navlake, ki vas drži ujete v svet prikazni in neresnic. Samo resnica je tista, ki vas bo osvobodila in vas pripeljala k očetu, pripeljala vas bo k meni, prav tja kjer bivam tudi jaz.

Preberi več

In glejte, pridem hitro in moje nagrade z Mano, da jih dam vsakemu človeku, kakor bo opravljal svoja dela. Sem Alfa in Omega, začetek konca, prvi in zadnji.

- Jezus Kristus

Carolyn Evers:
»Je pravilno trditi ali domnevati, da se telo stara, ko se negativni miselni vzorci kopičijo v čustvenem telesu in subtilnem telesu?«

 

Jezus:
»Da, toda to je le del tega. Kot veste, genetika igra vlogo, ker vi podedujete ne samo čustvene vidike od vaših prednikov, ampak podedujete tudi nekatere njihove vzorce. To je tak vidik, ki je vsebovan v, kakor znanost to imenuje, vaši »odpadni« DNA, vendar oni tega še ne razumejo, toda gre bolj za genetično kot za fizično svojskost, kot je barva las, oči, postava, čustveni »make up«, dolgoživost.

Preberi več

Dobrodošli na Tomaževi spletni strani!