Zakon privlačnosti

Notranje potovanje

Mi vsi imamo svoj notranji svet. Pa povejmo mu mistični svet ali svet tega kar doživljamo v svojem bitju, tistega, ki ni popolnoma razumljiv našemu umu. In razlog, da nam ni razumljiv je ravno v tem, da skozi njega naše notranje bitje ustvarja dogodke, ki nam pomagajo da nam ta naš notranji, mistični svet postane razumljiv.

Preberi več

Tudi predmeti oddajajo čustva

Predmeti so del nežive narave in kot takšni ne ustvarjajo čustev. So pa idealen kontejner oz. nosilec za čustva, ki jih je nekdo položil vanj. Naj se sliši še kako za lase privlečeno je vse kar je potrebno le malo se ozreti okrog in začutiti.  Ona žoga nam zbuja odpor, kovinska vrata delujejo zelo hladno, sonce je radostno in toplo, dež je pa oster…

Preberi več

Čustva

Čustva imamo ljudje, čustva imajo živali, čustva imajo stvari… Če že nimajo svojih, tistih, ki jih ustvarjajo sami, pa imajo čustva, ki jih oddajajo, saj jih zaznavamo, ko pogledamo na njih. Zaradi čustev, ki jih oddajamo mi oz. drugi tudi svet dojemamo kot ga dojemamo.

Preberi več

Manipulacija

Govorim o čustveni manipulaciji. Sicer pa je vse kar je čustvena manipulacija. Ves čas se manipulira s čustvenim odzivom, kako se bo le ta odrazil na tisti strani, ker to želimo, da pride do učinka. Dokler zgodbe ne vidimo malček drugače…

Preberi več

Radosti ne moreš pridobiti, lahko jo le prebudiš

Radost je nekaj kaj nosimo znotraj sebe, dobesedno je vtkana v naše bitje, kajti v osnovni obliki smo ljudje čista radost. Vse kar se nam dogaja je iz čiste radosti, vse kar zaznavamo in vidimo. Interpretacija našega uma je tista, ki naredi, da se nam vse kar smo in vse kar je zdi drugačno kot radost. Vsak od nas lahko sprevidi, da smo sami pravzaprav narejeni iz čiste radosti, čisto vsak.

Preberi več

Prisotnost, so-ustvarjanje, materializacija

Biti prisoten. Kaj pravzaprav to pomeni? Ali to pomeni, da sem v sobi, za svojim računalnikom, da me obkroža družina, da doživljam resničnost takšno kot je? Ali pa to pomeni, da se družim, da sem zadovoljen sam s sabo, da vem kar se z mano dogaja? Ali pa je to čisto druga resničnost v kateri se zavedam vsega kar je?

Preberi več

Dobrodošli na Tomaževi spletni strani!