Integrirana osebnost

Spoznati sebe

Mi nismo čustva, ne misli, ne telo, ne nismo. In trenutek, ko zagrabimo karkoli, kar se nam pojavlja v zavesti, kot nekaj otipljivega prenehamo obstajati samo kot duh kot izvorna iskra kreacije. Postanemo nekaj drugega.

Preberi več

Odpovedovanje

Odpovedovanje ni neka metoda, s katero shujšamo, čeravno nam daje misliti, da bi lahko to bila. Gre se za čisto duhovno tehniko, ki nam omogoči, da zaćnemo doživljati svet resničnosti v kateri živimo na drugačen način, na način v katerem več ne bomo imeli potrebe po presežnih čustvih, ki nas vodijo v ravnanja, ki nam ne služijo več ali jih več ne potrebujemo.

Preberi več

Spoznavanje sebe

Nemogoče je, da bi človek spoznal sebe, če se ukvarja s tem kar čuti, kar misli, kar poseduje. In zakaj ne? No zato, ker če se količkaj poznamo, lahko z veliko gotovostjo zaznamo v naši notranji zaznavi, da se misli, čustva ipd. Ne pojavljajo v našen fizičnem telesu. S svojim notranjmi čutenjem jih lahko zaznamo kot malček nad ali izven našega telesa.

Preberi več

Spoznanje (3)

Ko človek zazna, da se je svet spremenil, dobi priložnost, da začne slediti novemu načinu izgradnje resničnosti, resničnosti skozi duha. Vse kar je, vse kar je kdajkoli bil in vse kar kdajkoli bo, je duh in ker je duh tudi sam, na tem svetu ustvarja skozi to, čemur pravimo duhovna kreacija.

Preberi več

Spoznanje (2)

Vsak človek hodi po svetu, ne da bi se zavedal svoje veličine. Ko takole tavamo, se namrel vedno le izražamo skozi to, kar se zavedamo, da smo. In če smo ujeti v vrtinec čustev in čustvovanja, vse v svetu vidimo skozi to, enako pa je tudi, če ga dojemamo skozi um in misleno dojemanje.

Preberi več

Spoznanje

Naš svet prepreda energija, od atomske pa do celične in življenjske, ki napaja naša telesa, da lahko delujejo na najbolj optimalen možen način. Vsak od nas ima svojo zalogo energije in z njo razpolaga po svoji svobodni volji. Le-ta je tista, ki nam daje svobodo, da se odločimo ali jo bomo izkoristili za to, da bomo podprli svoje telo na tak, način, da nam bo služilo v svoji najboljši meri ali ne.

Preberi več

Dobrodošli na Tomaževi spletni strani!