Polje zlorabe | Duhovne zlorabe

Polje zlorabe | Duhovne zlorabe

Vse kar je nastalo, je nastalo iz čiste zavesti. V tem svetu imajo možnost kreiranja višje razvita duhovna bijta. In med njih spada tudi človek, ki s svojim odnosom do duhovnega polje lahko ustvarja in uničuje.

Polje kreacije se uči ravno skozi to. Med tem, ko se valovi zavesti dvigujejo in spuščajo, ustvarjajo in uničujejo. In med tem, ko ocean zavesti valuje, brusi, se zaletava ob skale in kamenje, ki se nahajjo v njem, ruši obale, jih preoblikuje. A nikoli nasilno. 

To počne kot voda.. Počasi, potrpežljivo, dokler se ne zbrusi do konca in odpade. In ko odpade, ocean valuje brez ovir, brez postanka. Le valuje.

In namen zavesti je ravno to, da valuje. Svobodno in neobremenjeno. Ravna se po vetru, po plimi in oseki.

Vse drugo, kar je vsiljeno in nižjega nivoja kot je zavest sama, je zloraba, ker ji preprečuje tok, gibanje in valovanje, kakor je to napisano v Planu.

Ljudje smo kreatorji, in če to počnemo v skladu s tem, kar hoče od nas kreacija, je valovanje zavesti usklajeno s tem, kar si želi od nas kreacija. Če pa ritem kreiranja ni usklajen s tem, kar se želi ustvariti, če se vsiljuje neka druga kreacija namesto izvirne, pa prihaja do grodih prekinitev v zavesti in materialnem poteku življenja.

Zavest je tista, ki kreira in ljudje lahko do neke mere vplivamo nanjo in na to kar kreira, a le do neke mere. Človek ki vsiljuje svoje kreacije, ker misli, da je boljši in da več ve, da več potrebuje ipd. lahko vsiljuje, a moč oceana je na teh nivoji zavesti že tako močna, da poruši in ne dovoli, da bi se ustvarilo karkoli drugega kot to, kar je zapisano v Planu.

Tudi tukaj obstaja srednja pot, kjer človek lahko vsiljuje. A s tem, ko človek vsiljuje ustvarja proti kreacije, ki uničujejo.

Le-te ne uničujejo le tega, kar je ustvarjeno, temveč tudi zmedejo in onemogočijo tudi tega, ki ustvarja

Le človek, ki je ponižen, uslužen, dobrohoten, ljubeč bo lahko v celoti ustvarjal svoje kreacije.

Človek, ki ustvarja iz neljubečega prostora, ki krši, vsiljuje in uveljavlja, bo lahko ustvarjal svoje kreacije le do neke mere, kajti ko bodo njegove zlorabe moči in svobodne volje drugih prevelike, mu bo pred njega padlo mnogo ovir, ki mu bodo preprečile napredovati, ustvarjati in se igrati.

Nekateri pravijo temu Karma, in pravzaprav se gre za zakon kreacije, zakon zavesti, da ne bi bil odklon tega, kam hoče priti sama premočan in da bi na koncu kljub vsemu prišla tja, kamor je namenjena.

Kreacija je vedno dobrohotna, uslužna, ljubeča in ponižna in ko kršimo svobodno voljo nekoga s tem, da posegamo v njegovo moč kreiranja, mu sicer lahko preprečimo, da bi se zgodilo nekaj, kar se tako ali tako mora. A le tako dolgo, dokler se tisto, kar predstavlja oviro ne bo raztopilo in bo se.

Po drugi strani pa bo tisti, ki namenoma ustvarja ovire in jemlje veselje in radosti tistemu, ki bi lahko šel po svoji poti, če ne bi bilo njega, pa bo nazadoval in ponavljal razred, dokler se ne nauči, kako se kreira ljubeče, uslužno, ponižno in dobrohotno.

Ves tok je kreacije je usmerjen v to smer in podpira le tisto, kar podpira njega. Le tisti, ki gredo s tokom, bodo prišli tja kamor tok teče in se na koncu zlili v ocean, le tisti bodo videli kje je dom in le tisti bodo osvojili največjo vrlino, katero smo se prišli učit v ta telesa.

 

Dobrodošli na Tomaževi spletni strani!