Ni vse zlato, kar se sveti | Slovenski pregovori

Ni vse zlato, kar se sveti | Slovenski pregovori

Duhovni svet je poln svetlečih bitij, a ker ljudje ne vemo kdo je za to svetlobo iz radovednosti preveč krat posežemo za znano tehniko in se podamo na komunikacijo  s to svetlobo. A pozor, ni vsa svetloba enaka, ni isto čista in ne obstaja z enakim namenom. Preden se podamo na komunikacijo s komerkoli, je podobno kot v materialnem svetu, dobro s komer se pogovarjamo in kaj so njegovi nameni. Če smo nevešči tega početja ali se tega celo bojimo, je dobro, da nas podobno kot v materialnem življenju tej svetlobi nekdo predstavi, nekdo, ki je za nas verodostojen učitelj/moster, kajti v nasprotnem bomo kaj hitro končali na nepravi poti.

Dobro pri tem je vedeti, da vsaka svetloba nosi svojo vibracijo in ta vibracija počne kar pač počne. Ne ustrezajo vse vibracije in inteligence, ki so za njimi temu, kar želimo mi. Nekatere želijo popolnoma nekaj drugega kot si želimo mi in ko se z njimi povežemo, le-te vplivajo na nas in lahko počnejo z našo vibracijo karkoli se jim pač zaželi.

Vsekakor je vedno dobro  preveriti za kaj se gre, kajti v nasprotnem bomo namesto hranil za svojo telo, čustva ali misli ali energijo prejeli nekaj, kar je strup in nekaj česar ne potrebujemo ali nam ne koristi.

Zdravilo, da ostanemo na sredni poti v takšnem primeru je, da se odpovemo mamljivostim, ki nam jih obljublja tisto, kar se sveti, razen, če nam notranji občutek govori, da je to to in da bomo ravno zaradi tega pristali v večjem ravnovesju kot smo bili do sedaj.

Vedno je dobro preden se podamo v karkoli preveriti ali je to za nas koristno ali ne, podobno kot v materialnem svetu, predvsem pa ne riniti, kajti če je svetloba koristna za nas, se nam bo pridružila v takšni ali drugačni obliki ponovno.

Ne pozabite, nič ni izgubljeni, kar je koristno za nas!

Dobrodošli na Tomaževi spletni strani!