Duhovne prakse

Reiki in njegova uporabnost

Reiki je božanska energija s katero uklanjamo in odstranjujemo tisto, kar ni božansko, torej tisto kar ni resnično. Njegova zgodba je dolga. Ustvaril ga je lord Sananda, ko je gledal na trpljenje ljudi na zemlji in je skozi njegovo milost prišel zlati žarek resnice. Na njegovem obličju se je prikazala solza, ki je utrnila novo luč spoznanja resnice in to je bil Reiki.

Preberi več

Karma in Reiki

Izvajalci Reikija so zapazili skozi mnoga leta posebno močan učinek, ki ga ima Reiki na Karmo in Karmične bolezni. Tradicionalno je duša shramba naših spominov iz tega in drugih življenj. Duša je energetski arhetip, ki tudi razvija našo Karmo.

Ta energetski arhetip se obnaša bolj kot prečiščena in večna vizija našega fizičnega odtisa. Nenehno se razvija in pretaka glede na življenjske vzorce, ki si jih izberemo.

Preberi več

Reiji Ho

Reiji (namigovanje/vodstvo duha') Ho je praksa – tudi ceremonija, če jo želite videti kot takšno – prebujenje vaše intuitivne sposobnosti za razločevanje energetskih neravnovesij v osebinem telesu/avri.

Očitno je v Usuijevih časih bila sposobnost čutiti neravnovesja na ta način zahteva preden je lahko učenec napredoval v II. stopnjo Reikija.

Preberi več

Seika Tanden & Trije Tan Tieni

SEIKA TANDEN
(& TRIJE TANDENI)