Psihični in Duhovni reading

Kaj je Duhovni reading?

Ko večina ljudi tehta o svetovanju pri psihiku, jih pogosto vodi potreba ali želja, da bi prepoznali in razumeli prihodnji izzid sutiacije ali problema. Večina teh situacij se nanaša na ljubezen ali na odnose, kariero in denar, Psihični in Duhovni reading sta dve različni stvari in je tip readinga, ki ga izbereš, ko se posvetuješ s psihikom, medijem ali jasnovidcem, je v splošnem le-ta določen in se nanj vpliva s tvojim lastnim nivojem duhovnega zavedanja.

Drug način kako gledati na to je:

-> Psihični readingi - ponujajo uvid in informacije o možnostih.

-> Duhovni readingi - zagotavljajo intuitivno vodstvo in jasnost , da bi vam pomagali v vaše osebni rasti in okrepitvi.

Kaj lahko čakaš od Duhovnega readinga?

Duhovno vodstvo, ki ga prejmeš med readingom s psihikom, medijem ali jasnovidcem ti pomaga identificirati notranje resnice. Ta vpogled je lahko vredno orodje, ki ga lahko uporabiš pri svojem gibanju skozi življenje naprej. Tip Duhovnega readinga in nivo informacij in vpogled, ki ga prejmeš, bo odvisen od intuitivnega zavedanja Duhovnega bralca, s katerim se posvetuješ.

Vsak bralec ima svoj edinstven način interpretacije duhovnih indformacij, ki jih prejmejo skozi svoje vodnike ali dostopajo preko njihovega individualnega načina dela. Nekateri Duhovni bralci uporabljajo medijstvo, da ustvarijo most z duhovnimi ravnmi. Drugi se zanašajo za vodstvo in usmeritev na intuicijo.

Na vaš Duhovni reading bo tudi vplivala osebnost psihika, medija ali jasnovidca, ki vam daje ta reading. Nekateri Duhovni bralci so sposobni prevesti duhovne informacije, ki jih prejmejo v jezik, s katerim na lahki način povežemo in razumemo. Obstajajo pa tudi nekateri duhovni bralci, ki si izberejo, da povežejo vplogled in informacijo na bolj dramatičen način, tako, da ne bodite presenečeni, ko začnejo govoriti o angelih, duhovih in vašem Višjem Jazu.

Kaj se lahko naučiš iz Duhovnega readinga?

Duhovno vodstvo lahko pogosto potrdi informacije, ki jih mnogi že čutite ali sumite. Ko se to zgodi, je to znak, da se že priklapljate na svojo lastno intuicijo za vodstvo in to je nekaj, kar na čem bi morali nadaljevati delati za svoj lasten duhovni razvoj in osebno okrepitev.

Duhovni reading je bolj interaktiven kot psihični reading, ker zagotavlja več vodstva in vpogleda, kot interpretacija psihičnega readerja (bralca) določenih psihičnih kart ali sporočil od duhov in vodnikov. Dober Duhovni bralec vas bo vzpodbudil, da vprašate vprašanja in sprašujete sebe, tako, da izkusite reading na bolj osebnem nivoju.

Je Duhovni bralec pravi za vas?

Ko razmatrate katerokoli obliko psihičnega ali duhovnega readinga, je vedno dobra zamisel vprašati sebe nekaj vprašanj preden dvignete telefon. Ali želite hitre odgovore na vprašanja ali želite biti razsvetlejni in okrepljeni? Če dajete prednost zadnjemu, je Duhovni reading idealna izbira za vas. Izberite bralca, katerega specializacija je duhovna rast in razvoj in imejte svoja vprašanja pripravljena. Morda boste presenečeni, kaj boste izvedeli.

Vir: http://www.psychicfuture.com/

Dobrodošli na Tomaževi spletni strani!