;

Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Izveleček iz splošnih pogojev

S prijavo na e-novice potrjujem prijavo na splošne novice in na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju. Prijavo lahko kadarkoli spremenim.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v naši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Potrjujem prijavo in se strinjam s pogoji
Sveti zdravilni krogi | Psihična kirurgija | Energetska psihološka pomoč

Kot da nekaj odhaja iz mene ven | Individualno srečanje

Najprej sem začutil toplino nad glavo in po obrazu, kot da mi po obrazu nekaj teče, nato se je začelo tresenje in vibriranje telesa. Treslo mi je celotno telo. Čutil sem kako so se začele dogajati spremembe v telesu od nog proti glavi, kot da nekaj odhaja iz mene ven. Vsak trenutek sem se počutil lažjega. Energija se je sproščala po nogah navzgor, proti trebuhu in prsnemu košu, po rokah navzdol in nato od grla proti glavi. Po srečanju po telesu še vedno čutim sproščanje energije, najbolj v drugi čakri. Počutim se prerojen in lahkotnejši. Tomaž, iz srca hvala!

Naslednji dan:

Hej, tole sm si rekel, da vam moram napisati. Sanjal sm kar nekaj sanj, ampak ene so ble močnejše in sicer bil sem v neki trgovini v kateri je bilo polno ljudi. Želel sem kupiti nek izdelek, ampak ga več niso imeli, ker so mi ga pred nosom kupili. Na tleh je bil robček, ki sem ga pobral. Sel sem mimo ene trgovke. Robček mi je iz rok padel ali pa sem ga sam spustil na tla. Trgovki ga pokažem na tleh in rečem, da to ni moje, da to je od drugih ljudi. Pri tem sem takoj dobil občutek, da se drugi ljudje vec ne morejo lepiti name, da tega ne pustim in obratno, da ne pustim niti sebi, da bi se lepil na druge. Začutil sm odločnost in neko avtoriteto, nekaj na kar se lahko zaneses, torej da se lahko zanese sam na sebe. Takšne občutke sem dobil. Sicer pa se počutim super, moram reči, da se počutim lahkega in mirnega. Včeraj sm še lep čas cutil pretok energije, čiščenje, kar se kakor cutim dogaja še danes. Hvala :)

Milan, Rogaška Slatina

Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer

Za boljšo uporabniško izkušnjo uporablja naša stran piškotke. Več o piškotkih