Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Bodite obveščeni

Če želite prejemati novice o Tomažu in njegovem delu se prosim prijavite na e-listo

Novice - prijavite se!

V naših e-sporočilih boste lahko prebirali o novih člankih in Tomaževem gibanju
Izberite regijo, kjer živite:
Pravila in Pogoji
Sveti zdravilni krogi | Psihična kirurgija | Energetska psihološka pomoč

Prebujen, kot nov sem | Duhovne intervencije

Takoj na začetku sem začutil povezavo isto kot na terapiji zadnjič. Tretje oko in kronska čakra in tisti občutek v predelu glave. Med procesom sm čutil spremembo v srčni čakri (malenkost levo od srca), najprej pa na sredini prsnega koša. Začutil sem spremembo v drugi čakri, isto na levi strani. Čutil sem seveda tretje oko in kronsko čakro. Prav tako sem za trenutek čutil korensko čakro in pa malo kasneje še levo nogo, ki sm jo imel poškodovano.

Vmes sem videl "vizijo" neke luknje v zemljo v katero sem verjetno enkrat padel in nisem mogel ven. Hotem sem ven, ampak bil sm kake tri metre v globino in so se majhni kamenčki rušili dol, ko sem želel plezati.

Vmes so mi za par sekund prišli spomini iz otroštva v povezavi z očetom. Verjetno moj strah. Za zaprtimi očmi sem kakšnih 20 sekund viden več različnih barv v obliki vrvi. Posebne duhovne barve, ki so mi zelo znane, ampak ne vem od kod. V smislu slojev avre, ampak to so bli drobni sloji, ne nekaj na veliko in pretekali so se oziroma krožili al premikali v krogu. Blo je pa teh barv oziroma teh slojev veliko.

In pa nekje po 20 minutah so se mi za zaprtimi očmi zasolzile oči in, vmes med tem trenutkom pa se mi je na obraz prikradel smeh. Isto kot zadnjič. Kot da se je nekaj sprostilo, sproščalo, ker sem začutil veselje in počutil sem se lahkega.

Vmes sem za nekaj trenutkov čutil tudi mravljince po celem telesu, nekako vibriranje. Zdaj pa se počutim zelo super, nobenih težav. Prebujen, kot nov sem. Hvala Tomaž! Sem zelo vesel.

Milan, Rogaška Slatina

Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer

Za boljšo uporabniško izkušnjo uporablja naša stran piškotke. Več o piškotkih