Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Bodite obveščeni

Če želite prejemati novice o Tomažu in njegovem delu se prosim prijavite na e-listo

Novice - prijavite se!

V naših e-sporočilih boste lahko prebirali o novih člankih in Tomaževem gibanju
Izberite regijo, kjer živite:
Pravila in Pogoji
Sveti zdravilni krogi | Psihična kirurgija | Energetska psihološka pomoč

 

Pod to sekcijo se predstavljena pričevanja ljudi glede novega načina zdravljenja, ki skozi Duhovno-energetske operacije pomaga pripeljati človeka nazaj k njegovemu zdravju..

Duhovna intervencija
5/ 8
20.00
Duhovne operacije in intervencije, ki jih izvajajo duhovni kirurgi in zdravniki ter druge duhovne inteligence.
Agresivni rak dojke zjutraj operirajo - by ,
5/ 5stars
...energetski intervenciji Tomaža se je stanje v 24 urah tako popravilo, da jo danes zjutraj operirajo....
Ugotovila sem, da sem sama in sem se prijela za sebe,
5/ 5stars
...ugotovila sem, da ni nikogar, samo jaz sem in sem se prijela sama sebe...
Počutim se bolj povezano, prisotno,
5/ 5stars
...po telesu spet kot zadnjič prebavni trakt, jajčniki špikanje, proti koncu pa sem zaspala in spala celo noč...
Dobila sem veliko potrditev,
5/ 5stars
...obila sem veliko potrditev o tem, kar sem že vedela, a sedaj sestavljeno v bolj celostni sliki...
Kot bi me špikalo na miljone iglic,
5/ 5stars
...na trenutek so bile tako vroće da sem čutila kot leden hlad potem pa še želodec prebavni trakt in glava sinusi...
Ne morem verjet. Kot da je skup zašito,
5/ 5stars
...prvič ko so operirali ni več pekla in je zgledala drugače. Zdaj pa je več ni, ampak je še samo rahlo ven potegjena črtica...
...

Mozolji so v kratkem izginili | Duhovne intervencije

Tomaž, veliko sprememb je v mojem življenju. Že ob prvi intervenciji se je zacelo, sem imela hude izpuščaje zato sem te prosila.

Po tvoji intervenciji so izginili v kratkem, kot da bi se nekaj odluscilo iz mene.

Rebeka

Začela sem povezovati smiselno drobce v sestavljanko | Duhovne intervencije

Rada bi se zahvalila za energetsko operacijo, ki je bila včeraj zvečer tudi izvedena. Cel današnji dan je drugačen, začela sem povezovati smiselno drobce v sestavljanko, ki prej ni imela svoje slike, zdaj pa jo bo mogoče dobila.

Včeraj sem čutila, kako se mi odpira oklep okoli srca in še vedno čutim, da določena čustva sprožijo energijo, da zakroži in vem, da zdravljenje še ni zaključeno. Ugotavljam, da sem dobila veliko darilo, ki mi bo pomagalo, da svojo sestavljanko zložim s pomočjo in hvaležna sem za vso pomoč.

Všeč mi je, da sem začutila pomoč v vsem, kar potrebujem. Hvala, Tomaž Flegar in vse dobro še naprej

Andreja

Energija mi je govorila naj opustim strah | Duhovne intervencije

Pozdravljen Tomaž. Pri energetski intervenciji sem začutila močno pretakanje v trebuhu nato pa silo ki vleče mojo glavo v desno. Energija je prihajala v valovih in mi govorila naj opustim strah. Počutila sem se osvobojeno in strah je vsaj malo popustil

Prebujen, kot nov sem | Duhovne intervencije

Takoj na začetku sem začutil povezavo isto kot na terapiji zadnjič. Tretje oko in kronska čakra in tisti občutek v predelu glave. Med procesom sm čutil spremembo v srčni čakri (malenkost levo od srca), najprej pa na sredini prsnega koša. Začutil sem spremembo v drugi čakri, isto na levi strani. Čutil sem seveda tretje oko in kronsko čakro. Prav tako sem za trenutek čutil korensko čakro in pa malo kasneje še levo nogo, ki sm jo imel poškodovano.

Vmes sem videl "vizijo" neke luknje v zemljo v katero sem verjetno enkrat padel in nisem mogel ven. Hotem sem ven, ampak bil sm kake tri metre v globino in so se majhni kamenčki rušili dol, ko sem želel plezati.

Vmes so mi za par sekund prišli spomini iz otroštva v povezavi z očetom. Verjetno moj strah. Za zaprtimi očmi sem kakšnih 20 sekund viden več različnih barv v obliki vrvi. Posebne duhovne barve, ki so mi zelo znane, ampak ne vem od kod. V smislu slojev avre, ampak to so bli drobni sloji, ne nekaj na veliko in pretekali so se oziroma krožili al premikali v krogu. Blo je pa teh barv oziroma teh slojev veliko.

In pa nekje po 20 minutah so se mi za zaprtimi očmi zasolzile oči in, vmes med tem trenutkom pa se mi je na obraz prikradel smeh. Isto kot zadnjič. Kot da se je nekaj sprostilo, sproščalo, ker sem začutil veselje in počutil sem se lahkega.

Vmes sem za nekaj trenutkov čutil tudi mravljince po celem telesu, nekako vibriranje. Zdaj pa se počutim zelo super, nobenih težav. Prebujen, kot nov sem. Hvala Tomaž! Sem zelo vesel.

Milan, Rogaška Slatina

Moje telo je spet moje | Duhovne intervencije

Hvala. Moje telo je spet moje, prej sem imela občutek kot da se tiščim noter. Nonstop sem se zbujala..cutila sem toploto in mravljinčenje po nogah. V glavi mi je bliskalo, pri srcu me je nekaj rezalo...kul je bilo. Hvala ti.

(Težava: Zadnjič sem čutila ko je šlo v mene in podobno se čutila zdaj..bil je po vsem telesu, baje ful temno bitje z katerim se bila v stiku v prejšnjem življenju in me je tudi obsedlo da se nisem zavedala kaj delam.)

Tjaša

Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer

Za boljšo uporabniško izkušnjo uporablja naša stran piškotke. Več o piškotkih