;

Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Izveleček iz splošnih pogojev

S prijavo na e-novice potrjujem prijavo na splošne novice in na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju. Prijavo lahko kadarkoli spremenim.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v naši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Potrjujem prijavo in se strinjam s pogoji

Delavnica Notranje preobrazbe

Delavnice Notranje celične preobrazbe so namenjene tistim, ki želijo aktivno narediti kaj zase. Na njih se soočamo z globokimi omejitvami na ravni telesa, čustev, misli in duha, ki jo posamezniki zaznajo kot oviro. Med tem, ko ovire zapuščajo naša telesa, celični in dušni spomin, pa sami duhovno in osebnostno napredujejo.

Proces je dokaj enostaven, saj se gre za naslavljanje napetosti v energiji in njihovo sproščanje oz. preobražanje v želena stanja, ki posamezniku najbolj služijo.

Moja vloga na delavnici je medijska in delujem kot prevajalec med tem, kar želi izaziti zavest in med tem, kar se hoče zgoditi v telesu, duhu, čustvih in mislih v tistem trenutku. Energija, ki pride skozi moj kanal je potem uporabljena kot posrednik oz. vezni člen med tema dvema.

Bolj je seveda posameznik prisoten v procesu komunikacije s poljem zavesti, več tudi profitira od samega procesa (enako kot običajen pogovor v življenju).

Med samim procesom prihaja do sprostitev globokih ujetosti starih čustev, misli, zamer, jeze, raznih bolezni ipd., vsak od nas pa je tudi izpostavljen globokemu učenju na ravni duše in telesa, kar nam pomaga osvojiti nove lekcije in izpustiti stare, s katerimi nas je življenje v preteklosti teplo.

Proces, ki poteka na delavnici je izkustven in deluje po principu “delaj in uči se”, kar pomeni, da med tem, ko udeleženci delavnic “ponavljajo” to, kar želi polje Duha skozi njih izraziti, da tudi sami vedno bolj postajajo to, kar je sam Duh.

Opomba

Duh je soznačnica za kvantno polje, naravo, Boga, Alaha, višje nivoje duhovnega sveta ipd.

 

Urnik delavnic lahko najdete tukaj >>>

Več o tem, kaj se dogaja na delavnici lahko preberete v pričevanjih, kot so jih podali udeleženci mojih delavnic >>>.

Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer

Za boljšo uporabniško izkušnjo uporablja naša stran piškotke. Več o piškotkih