;

Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Izveleček iz splošnih pogojev

S prijavo na e-novice potrjujem prijavo na splošne novice in na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju. Prijavo lahko kadarkoli spremenim.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v naši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Potrjujem prijavo in se strinjam s pogoji
Sveti zdravilni krogi | Psihična kirurgija | Energetska psihološka pomoč

Pod to sekcijo se predstavljena pričevanja ljudi glede mojega dela povezanega s priučevanjem Komunikacije s poljem, Celično jedrno preobrazbo in preobrazbo Duha.

Dobila sem dovoljenje, da se razjezim | Delavnica

Pozdravljen Tomaž,

še enkrat hvala za globoko izkušnjo. Na delavnico sem prišla z namenom, da raziščem blokado v grlu, za katero sem krivila stare čustvene poškodbe, osnovane na strahu. Na srečo je kolegica A. srečanje pričela s svojo izkušnjo jeze. Poslušala sem jo in si poskušala predstavljati občutke jeze, ki jih jaz nisem poznala. Moja jeza je domovala vedno v razumu in se je le redko manifestirala navzven. Ob poslušanju A. zgodbe  je v mojem telesu nastal takšen naval neugodja, neverjetno močan stres, telo je drgetalo in tudi razum je bil v popolni paniki. Ti občutki so bili popolnoma novi, v predelu ledvic so nastajali potresni sunki. Ko je A, zaključila svojo zgodbo, mi je nato šele meditacija ob glasbi prinesla olajšanje. V spodnjem delu hrbtenice se je sprostil izvir energije in se dvignil. Tok me je očistil in izpraznil, olajšanje je bilo neizmerno. Občutki jeze, ki so bili potlačeni nekje v podzavesti in skriti v telesu, so privreli na dan. Pridna tiha punčka v meni je dobila dovoljenje, da se razjezi in pove svoje mnenje na glas.

Zapomnila sem si misel, ki si jo izrekel: Kar se dogaja, se ne dogaja nam; dogaja se življenju, ki ga živimo.

Vse dobro,

Mateja

Postala sem bolj sigurna vase, počistila sem navlako... | Delavnica

Pred nekaj leti sem se iz radovednosti na Facebooku pridružila Tomaževi spletni strani, da sem lahko sprejemala njegove mini readinge. Bili so zanimivi, nevsakdanji, drugačni in ob njih sem začela pot, ki je zdaj pot sprememb..

Kasneje sem začela prebirati Tomaževe zapiske in se iz njih nevede učiti. Bilo mi je izziv, razumeti napisano, kajti področij, ki jih je opisoval, je več in vsa mi niso bila ravno blizu in razumljiva.

Letos sem se prijavila na energetsko intervencijo in bila sem izžrebana. Presenetilo me je že, da sem dobitnica; sama nagrada pa je v meni resnično naredila spremembo, ki je nikoli nisem pričakovala. Torej sem se čez čas odločila in odšla k Tomažu na individualno terapijo v Ljubljano, s katero mi je še bolj pomagal.

Odločila sem se še za eno od delavnic v Mariboru in jo obiskala.. Lahko rečem, da mi je Tomaž pomagal na čustvenem, duševnem in telesnem področju…

Postala sem bolj sigurna vase, počistila sem navlako iz preteklosti, uredila svoje psihične pritiske, telo mi spet veliko bolje služi, učim se imeti rada sebe in še mnogo stvari…

Nisem še zaključila, vem.. A sem na dobri poti, da začnem resnično spoznati sebe in vse, kar znam in zmorem.

Tomaž, hvala za pomoč.

Andreja

Našla sem spet stik z svetom | Delavnica

Tomaž, pozdravljen... Hvaležna še naprej za vse darove, ki sem jih bila deležna v petek... se mi dogaja na veliko... našla sem spet stik z svetom, sem bolj vesela, veselim se stvari, življenja. Prej sem kar nekje ždela, sedaj pa se mi zdi, da tudi vidim bolj jasno, kot, da je vse bolj svetlo... ne znam razložiti... manj nemira čutim v srčku, glava je bolj prazna, smejim se, itd. V glavnem VESELA IN HVALEŽNA... Lepo vas pozdravljam  

Milojka ❤

Občutila sem strast, povezanost, lahkotnost | Delavnica

Zdravo Tomaž.

Potrebovala sem te. To sem čutila, saj sem te večkrat imela v mislih, a ni bilo tistega časa ali pa nisem zaznala oz. se morda nisem poslušala dobro. Naš um nas večkrat zaslepi in mislimo, da smo dovolj pripravljeni na nove poti. Pozabimo pa na energijo, ki je v nas. Moje misli, moje srce je predano osebi, ki me tudi močno ljubi. A najina vez je bila samo površinska in nikakor ni prišlo do strasti, katere si oba zeliva. Imava tudi prepreke, za katere sem v sebi mislila da so na strani prijatelja. A so bile moje. Sama nisem bila še popolnoma odprta za ljubezen. V torek na delavnici sem občutila strast, povezanost, lahkotnost. Lebdela sem kot perje in videla poroko z meni ljubo osebo. Tomaž, verjamem, da bo sedaj ljubezen med mano in meni ljubo osebo končno lahko napredovala v ljubec odnos, v strast, v srečo in v dobro vsem vpletenih. Ker vem da je ta ljubezen pristna in da je to res najboljše za vse. Najvišjega pa prosim naj mi da namig ali znak, da vem da naju blagoslavlja. Tomaž, pot po kateri hodim je večkrat lažja zaradi tvoje pomoči in hvala da s svojim darom pomagaš in da nas sprejemaš.

Udeleženka na delavnici v Mariboru

Sploh nisem vedela, kaj je spolnost... | Delavnica

Jaz se bi ti samo zahvalila za včeraj in zadnjič. Meni si spremenil življenje in če ti rečem tisočkrat hvala je premalo. Jaz sploh nisem prav vedela kaj je spolnost, dokler nismo zadnjič na delavnici tega zdravili in skoraj me je sram priznati, da svoje maternice nisem čutila do 30 leta. Še manj, da bi se počutila kot ženska.. Mislila sem, da se moram tak počutiti, kot drugi rečejo in zaradi tega sem umirala ker sem malo drugačna od drugih. Vse saj rekli so da sem drugačna..jaz bi vsaki ženski,ki ima težave z žensko energijo (vem da jih je ogromno) priporočala naj gre na delavnico k tebi, saj delaš čudeže. Od včeraj pa sem ene sto ton lažja in tak polna energije, da sem še spala težko. Spet čutim strast do življenja in strah me je veliko manj... zdaj bom sledila še samo sebi. :-) Do zdaj nisem vedela da se lahko tak svobodno počutim, ker sem samo skladiščila v sebi, zdaj pa odhaja to ven. Ti človeka v celoti transformiras ali kak bi temu rekla. Joj prehvala ti. Prvič sem te začutila, ko neko posebno milino.. prej sem se te skoraj bala zaradi izredno močne energije. Lepo se mej in priden bodi. Ti si ziher angel. Neskončno sem ti hvaležna. Pa tudi sebi ker mi je uspelo. :)

Tjaša

Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer

Za boljšo uporabniško izkušnjo uporablja naša stran piškotke. Več o piškotkih